Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні колеги-освітяни, здобувачі освіти, батьки!

           

          Цьогоріч усі державні свята відчуваються по-іншому – зі ще більшою гордістю, впевненістю та вірою в мирний завтрашній день. Дню Незалежності України передує не менш важливе свято – День Державного Прапора України. У всі часи Державний Прапор – священний символ суверенітету і єдності нації, уособлення її могутності і незалежності. Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен з нас пишається  своєю Батьківщиною, своїм великим незламним народом. Нехай  сьогодні Прапор України гордо майорить і неодмінно дарує натхнення та надію кожному з нас жити у вільній, європейській, демократичній країні, якою обов’язково стане Україна. 

          24 серпня – День Незалежності України. Це важливе свято, яке традиційно відзначається наприкінці літа та зазвичай проводиться з   особливим розмахом: військові паради, концерти, акції, фестивалі, флешмоби, виставки. На жаль, у 2022 році звичного святкування не буде –   російські окупанти намагаються позбавити Україну найдорожчого: незалежності, суверенітету, життів наших співвітчизників. Війна змінила плани переважної більшості українських учнів, студентів, працівників освіти, зруйнувала будівлі закладів освіти. Комусь довелось рятуватись від фізичної небезпеки, комусь пожертвувати комфортом та залишити свій дім, а хтось втратив рідну людину. Для когось ця війна триває на екрані телефона, а хтось бачить вибухи на власні очі та переживає обстріли, живучи у підвалах. А хтось просто мовчить, залишившись сам на сам зі своїми переживаннями…

          Незважаючи на всі випробування, дух української самосвідомості загартовується, виховуючи в кожному з нас ще більшу повагу до своєї Батьківщини.

          Прийміть найщиріші вітання з державними святами українського народу – Днем Прапора України та Днем Незалежності України! Зичу всім вам вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав і віддає своє життя за незалежну Україну та її майбутнє.

          Переконаний, що ми разом переможемо всі негаразди, примножимо добрі традиції, відбудуємо українську систему освіти, забезпечимо заклади освіти необхідними матеріально-технічними умовами для отримання нашими дітьми якісних знань! 

          Бажаю вам і вашим рідним миру, щедрої долі, міцного здоров’я, щастя, добра та достатку, подальших перемог в усіх справах і починаннях!

           

          Начальник Управління

          освіти і науки Чернігівської

          обласної державної адміністрації                        Микола КОНОПАЦЬКИЙ                

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/