Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Про участь у вебквесті з інформаційної безпеки «КіберХНУВС»

          Факультет № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ спільно з партнерами (Координатор проєктів ОБСЄ в Україні, Департамент кіберполіції Національної поліції України, Науковий парк «Наука та безпека») повідомляє про прийом електронних анкет-заявок від цьогорічних випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти для участі у вебквесті з інформаційної безпеки «КіберХНУВС».

          Метою заходу є реалізація здібностей талановитих учнів, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, популяризація досягнень науки, техніки та новітніх інформаційних технологій.

          Вебквест проходитиме з 25 червня по 02 липня 2022 року. Переможці Квесту отримають цінні призи від організаторів.

          З Положенням про проведення вебквесту Харківського національного університету внутрішніх справ з інформаційної безпеки «КіберХНУВС» для випускників закладів загальної освіти України можна ознайомитися за посиланням: https://univd.edu.ua/uk/dir/2986/vebkvest .

          Підставою для участі у квесті є анкета-заявка учасника, яку необхідно заповнити в електронному вигляді з 00:00 25.06.2022р.  (субота) до 24:00 02.07.2022р. за посиланням: https://forms.gle/LEqHhARFbvqZjzFn6

          Переможці вебквесту «КіберХНУВС» будуть нагороджені цінними подарунками.

          За додатковою інформацією щодо організації та проведення квесту звертатися до:

          1). Секретаря організаційного комітету вебквесту – доцента кафедри протидії кіберзлочинності факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ Воропаєвої Анни Олександрівни,

          e-mail: [email protected]

          2). Telegram-чату «КіберХНУВС 2022»  https:t.me/CyberErudition

           

                    

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/