Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Шановні здобувачі освіти, батьки, вчителі!

           

          Завершується навчальний рік і всі ми розуміємо, що він був надзвичайно складним. До України ввірвалася жорстока, безжалісна війна, яка змінила життя кожного з нас. Зруйнувала родини, домівки та намагалася зруйнувати  плани на майбутнє. У кожного своя  історія, в якій так багато болю і страждань…

          Незважаючи на всі складнощі та випробування, система освіти витримала: випускники отримають документи про освіту та матимуть можливість реалізувати свої мрії у виборі професій. Ми будемо робити все, щоб рівень та якість освіти й надалі розвивалися на благо великої та нескореної України.

          Бажаю випускникам впевнено йти життєвою дорогою, стати гідними громадянами нашої держави, патріотами, якими вона буде пишатися. Вірте в свої сили і досягнете своєї мети!

          Мої вітання та подяка батькам, педагогам, наставникам, вихователям за самовіддану, натхненну  та нелегку працю, любов і тепло, які даруєте щодня дітям.

          Традиційно 1 червня  відзначається День захисту дітей - свято, яке затверджено на державному рівні Указом Президента України. Зазвичай, це щасливе сімейне свято, проте цьогоріч, на жаль, серед наших вихованців є багато дітей, які втратили своїх рідних та які чекають вдома батьків-Захисників. Наша спільна освітянська  мета – надати всебічну підтримку та допомогу кожному. Діти заслуговують на щасливе спокійне життя!

          Тож зичу всім добра й благополуччя, здоров’я, а головне – Перемоги та  Миру у наших домівках!

           

          Начальник Управління освіти і науки

          Чернігівської обласної державної адміністрації                           Микола КОНОПАЦЬКИЙ

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/