Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбулося засідання атестаційної комісії III рівня

          25 травня 2022 року в Управлінні освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації відбулося засідання атестаційної комісії III рівня.

          Усі члени атестаційної комісії у складі 18 осіб взяли участь у засіданні.

          Засідання проведено головою комісії – начальником Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації Миколою Конопацьким. Начальник Управління звернув увагу на те, що у зв’язку із збройною агресією російської федерації та запровадженням в Україні воєнного стану згідно з Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), керуючись рекомендаціями, викладеними у листі Міністерства освіти і науки України від 15 березня 2022 року № 1/3454-22 «Про перенесення атестації педагогічних працівників у 2022 році», строки проведення атестації педагогічних працівників у 2021/2022 навчальному році перенесено, процедура атестації відбувається в дистанційному форматі, частина комісії працювала в онлайн режимі.

          Заступник начальника Управління – начальник відділу загальної середньої та корекційної освіти Олена Соронович доповіла про результати розгляду поданих матеріалів за категоріями закладів і установ освіти.    

          Члени комісії мали змогу вносити пропозиції та голосувати в онлайн режимі. За результатами голосування прийнято відповідні рішення.

          Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 року № 930 (зі змінами), атестовано на відповідність займаній посаді 24 керівники та заступника керівників 14 закладів освіти Чернігівської області. На відповідність або присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та відповідність чи присвоєння педагогічних звань атестовано 66 педагогічних працівників із 17 установ і закладів освіти області.

          - 2 обласних ліцеїв;

          - 1 приватного закладу освіти;

          - 9 інтернатних закладів;

          - 2 обласних закладів позашкільної освіти;

          - 3 закладів фахової передвищої освіти.

           Наразі готується наказ Управління освіти і науки про атестацію педагогічних працівників закладів та установ освіти Чернігівської області.

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/