Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Інформація про проведення ІІІ етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

           

          Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 24 вересня 2021 року № 1/9-492 «Про проведення ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», у зв’язку із встановленням карантину та запровадженням посилених протиепідемічних заходів для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, 11 грудня 2021 року від 10.00 до 14.00 буде проведений ІІІ (обласний) етап конкурсу в дистанційному форматі.

          У день проведення ІІІ етапу конкурсу на електронні адреси учасників змагання від 8.30 до 9.30 будуть надіслані коди для відкриття архівів із завданнями.

          Учасники конкурсу після завершення роботи фотографують обкладинку та кожну сторінку з виконаними завданнями. Фото відправляють не пізніше ніж за 5 хвилин після завершення загального часу, відведеного на виконання конкурсних завдань, на електронну адресу журі конкурсу.

          Роботи учасників у паперовому вигляді мають бути відправлені в день проведення конкурсу на адресу Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського (14021, м.  Чернігів, вул. Слобідська, 83, каб. 102, відділ роботи з обдарованими учнями).

                   ІІІ етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика заплановано на 18 грудня 2021 року в дистанційному форматі.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/