Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Проведено Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Сучасні тенденції розвитку науки та освіти»

          30 листопада в Ніжинському фаховому коледжі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція педагогічних та науково-педагогічних працівників, аспірантів, молодих учених «Сучасні тенденції розвитку науки та освіти».

          Цьогоріч конференція проходила з дотриманням необхідних протиепідемічних заходів, відтак чимало учасників мали можливість долучитися до події в режимі онлайн.

          Під час конференції увага усіх присутніх сфокусувалася на непересічних проблемах: правовий захист інформаційного простору; удосконалення проведення навчальних занять в умовах карантинних обмежень; робота бібліотеки в умовах дистанційного навчання; мульти- та інтермодальні перевезення в Україні; передпосівна обробка насіння льону в магнітному полі; контактна логістика тощо.

          Олена Литовченко, директор коледжу, виступила з вітальним словом, привітала присутніх з відкриттям конференції, поділилася захопленням від високого наукового рівня та актуальності представлених доповідей, наголосила на змістовності та практичній спрямованості даного заходу. Також зазначила, що подібні щорічні зустрічі сприяють підвищенню рівня підготовки педагогічних працівників, обміну досвідом та науково-методичною літературою, сумісному, колективному написанню наукових робіт та методичних розробок, допомагають вирішувати нагальні питання, адже вирішення багатьох з них часто науковці знаходять саме під час дискусій або роботи над дослідженнями.

          Щороку науково-практичні конференції, які організовуються на базі коледжу, збирають все більше учасників. Так, цьогоріч у заході взяли участь близько 90 представників закладів вищої та фахової передвищої освіти з десяти регіонів України: Вінницької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Київської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернігівської областей.

          Учасники конференції активно обговорювали представлені доповіді, задавали питання, рекомендували ідеї та напрямки для подальших наукових досліджень.

          Проведений захід став науковим простором обміну думками між досвідченими фахівцями та молодими вченими щодо педагогічних інновацій, особливостей використання інтелектуальних транспортних систем, комунікативної спрямованості навчання, професійного вигорання, дуальної підготовки як складової системи професійної освіти студентської молоді, інструментів та механізмів державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції, перспектив розвитку галузі тваринництва в умовах цифровізації, екологічної безпеки агропромислового комплексу, екологічної ситуації на Україні та її впливу на сільське господарство, сучасного стану фінансово-економічної політики України, модернізації змісту освітнього процесу в умовах впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, розвитку фізичної культури і спорту як важливого напряму державної політики України щодо забезпечення здоров’я громадян, подолання проблеми дефіциту фізичного навантаження в умовах дистанційного навчання під час пандемії Сovid-19, розвитку цифрового інтелекту викладача, сучасних освітніх платформ в умовах дистанційної освіти, інформаційних технологій в сучасному світі тощо.  

          З матеріалами конференції можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу за посиланням https://natc.org.ua/content/2021.

           

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/