Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Вітаємо Олену Савчук, ученицю 11 класу Сосницької гімназії імені О.П. Довженка Сосницької селищної ради Чернігівської області,

           з призначенням стипендії Президента України!

           

          Олена розпочала свою дослідницьку діяльність у Чернігівській Малій академії наук у 2019 році, навчаючись у 8 класі. Два роки поспіль дівчина займалася в гуртку «Українське літературознавство», з 2021 року - в гуртку «Історія України».

          Неодноразово брала участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та виборювала призові місця на обласному етапі конкурсу. Дівчина також є активним учасником різноманітних інтелектуальних змагань Всеукраїнського і Міжнародного рівнів: Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів, Всеукраїнської олімпіади з філософії для школярів та інших.

          У 2020/2021 навчальному році у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України захищала проєкт у відділенні «Історія України» (секція «Історичне краєзнавство»), здобула диплом І ступеня.

          За високі досягнення в інтелектуальному змаганні Всеукраїнського рівня, а саме як переможця Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2021 році, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 25 жовтня 2021 року № 1123, Олену Савчук нагороджено стипендією Президента України.

          Вітаємо Олену, бажаємо і надалі впевнено підкорювати нові вершини наукових успіхів і перемог!

           
           
           

           

           

           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/