Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Про підтримку молоді при підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання

          Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого запроваджено безкоштовний освітній проєкт, спрямований на підтримку молоді в підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання.

          Даний проєкт допоможе поглибити знання з таких дисциплін, як українська мова та література й історія України. З урахуванням особливостей сучасних тенденцій викладання навчального матеріалу, окрім традиційних педагогічних інструментів, вчителі курсу сконцентрують існуючий досвід застосування новітніх колективних та індивідуальних форм навчання. Особливе місце також буде приділено застосування візуалізації, яка сприятиме інтенсивності навчання, активізації пізнавальної діяльності, формуванню і розвитку критичного мислення, зорового сприйняття, підвищенню візуальної грамотності та культури. Враховуючи карантинні обмеження, реалізація проєкту запланована на базі онлайн платформи Zoom, що дозволить всім охочим приєднатися для поглиблення знань із навчальних дисциплін.

          Щоб долучитися до проєкту необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням http://bit.do/nluzno2022.

          Для отримання детальної інформації звертатися до працівника відділу профорієнтації та рекрутинга Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Грищенко Катерини Костянтинівни за контактними номерами телефонів: +(057) 704-89-65, +38 (098) 305-45-36 та за електронною поштою: [email protected], [email protected].

          Джерело – Лист Міністерства освіти і науки України від 16.11.2021 №1/19809-21

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/