Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Щодо відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

          18 листопада відзначається Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства. Також щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», метою якої є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сімʼї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

          Міністерством освіти і науки України спільно з освітнім проєктом «Stop_sexтинг» 22 листопада 2021 року о 14:00 годині заплановано проведення вебінару для педагогічних працівників щодо онлайн-безпеки з метою удосконалення компетентностей педагогічних працівників щодо виявлення та реагування на випадки потрапляння здобувачів освіти у ризиковану ситуацію онлайн (у тому числі й онлайн сексуального насильства), а також щодо реалізації профілактичних дій для захисту дітей від ризиків в інтернеті.

          Трансляція вебінару відбудеться на сторінці у мережі Фейсбук освітнього проекту «Stop_sexтинг» (www.facebook.com/stopsextingua).

          Участь у вебінарі передбачає отримання іменного електронного сертифікату про його проходження. З детальною інструкцією щодо отримання такого документу можна ознайомитись на сайті освітнього проекту «Stop_sexтинг» у розділі «Програма підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти» (режим доступу: https://stop-sexting.in.ua/programa-pidvyshhennya-kvalifikacziyi-pedagogichnyh-praczivnykiv-zakladiv-osvity).

          Зазначена інформація буде корисною для керівників, педагогічних колективів закладів загальної середньої освіти.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/