Анонси
     

     






           
           

          Назад

           Шановний Олегу Семеновичу!

          Управління освіти і науки  Чернігівської обласної державної адміністрації, освітяни області щиро і сердечно вітають Вас із призначенням на відповідальну посаду ректора Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка

          Результати виборів стали підтвердженням Вашого високого авторитету в освітній і науковій сферах, визнанням Ваших заслуг та професійних досягнень. Впевнені в тому, що й надалі Ваш високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності активно сприятиме руху університету по шляху розбудови закладу вищої освіти європейського типу,  який залишиться надійною базою з підготовки висококваліфікованих фахівців.

          Нехай Ваша діяльність буде щедрою на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені перед університетом завдання й здійснити задумані плани.

          Бажаємо Вам здоров’я, особистого щастя, широких і щасливих доріг, оптимізму і віри у здійснення усіх планів, намірів та сподівань, плідної і творчої праці в ім’я розквіту України, на благо рідної Чернігівщини.

           З повагою

          Начальник Управління освіти і науки

          Чернігівської облдержадміністрації                                            Микола КОНОПАЦЬКИЙ

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/