Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбулися авторські семінари-тренінги з теми «Зовнішнє незалежне оцінювання-2021 з української мови і літератури: проблеми, досвід, методика підготування»

          20 і 26 квітня 2021 року в режимі онлайн відбулися авторські семінари-тренінги з теми «Зовнішнє незалежне оцінювання-2021 з української мови і літератури: проблеми, досвід, методика підготування». У заході взяли участь 165 учителів української мови і літератури закладів загальної середньої освіти, викладачів закладів системи фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти  Чернігівщини. Також долучилися колеги з Полтавської області.

           Під час семінарів-тренінгів розглянуто актуальні питання: особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури 2021 року, специфіку програми і сертифікаційної роботи, формат і типологію завдань з української мови і літератури, методику написання власного висловлення, елементи культури мовлення тощо. Також зроблено акцент на проблемних темах, які потребують особливого розгляду. Особливу увагу  приділено роботі з текстами відповідно до сучасних тенденцій міжнародних моніторингових досліджень як основного інструменту формування компетентного мовця і читача.

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/