Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбулась нарада щодо проведення вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 працівників освіти Чернігівської області

          26 квітня 2021 року в режимі онлайн відбулась нарада щодо проведення вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 працівників освіти Чернігівської області та актуальних питань закінчення 2020/2021 навчального року за участю начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Миколи Конопацького, заступника начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації Олени Соронович, в.о. заступника начальника  Управління охорони здоров’я облдержадміністрації Тетяни Лебедєвої, регіонального координатора вакцинальної компанії від COVID-19 в Чернігівській області Романи Сопотницької, керівників місцевих органів управління освітою та закладів освіти інтернатного типу обласного підпорядкування.

          Микола Конопацький відкрив нараду та наголосив на тому, що важливою умовою для безпечного проведення зовнішнього незалежного оцінювання є вакцинація працівників освіти. Начальник Управління зачитав затверджений Порядок Кабінету Міністрів України щодо спрямування субвенції для освіти на 2021 рік, який передбачає придбання ноутбуків для педагогічних працівників шкіл для організації дистанційного навчання, інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання та засобів захисту, необхідних для організації протиепідемічних заходів під час проведення основної та додаткової сесій зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.

          Тетяна Лебедєва розповіла про етапи вакцинації та види вакцин, які зареєстровані в Україні, зокрема зазначила, що вакцинація працівників освіти проводитиметься китайською вакциною CoronaVac.

          Романа Сопотницька представила дорожню карту, за допомогою якої буде проводитись вакцинація.

          Олена Соронович акцентувала увагу учасників наради на форматі проведення державної підсумкової атестації в поточному році.

          Також за участю керівників освіти обговорено актуальні питання закінчення навчального року.

          До обговорення долучилась Світлана Сакаєва, директор Київського регіонального центру оцінювання якості освіти. Обговорено підсумки пробного ЗНО та акцентовано увагу учасників на дотриманні рекомендацій медиків під час основного тестування.       

           

           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/