Анонси
     

     






           
           

          Назад

          ЗАВТРА ВІДБУДЕТЬСЯ ПРОБНЕ ЗНО В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

          Завтра, 24 квітня 2021 року, на Чернігівщині відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

          До пунктів тестування необхідно з'явитися до 10:50. Тестування розпочнеться близько 11:00. 

          Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

          • паспорт (або інший документ, що посвідчує особу);
          • запрошення-перепустка.

          Запрошення-перепустки, в яких зазначено адреси пунктів пробного тестування, розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтах відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти.

          Для входу до особистого кабінету учасника ПЗНО необхідно ввести логін та пароль, отримані від регіонального центру. Щоб роздрукувати запрошення-перепустку, потрібно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку» – документ буде створено у форматі PDF і завантажено автоматично.

          На тестування із собою варто взяти: 

          • 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору;
          • пляшку з питною водою без етикетки;
          • засоби індивідуального захисту, які можна покласти на робочий стіл і за потреби скористатися.

          Усі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання – учасники мають перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування. 

          Внести свої відповіді на завдання всіх тестів до спеціального сервісу з визначення результатів учасники зможуть до 28 квітня.

          Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.

          МОН, Український і регіональні центри оцінювання просять учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома. 

          Якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я. 

          За актуальною інформацією слідкуйте на офіційних ресурсах Міністерства освіти і науки України (сайтFacebook-сторінкаTelegram-канал), а також на сайті УЦОЯО

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/