Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До уваги учасників пробного зовнішнього  незалежного оцінювання 2021 року!

          24 квітня 2021 року у Чернігівській області буде проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

          До участі у тестуванні зареєструвалось 3352 особи. Пробне тестування відбудеться у 27 пунктах, що розташовані на базі закладів освіти міст Чернігів, Ніжин, Прилуки, Бахмач, Бобровиця, Борзна, Городня, Ічня, Корюківка, Мена, Новгород-Сіверський, Носівка, Семенівка, Сновськ, смт Варва, Козелець, Короп, Ріпки, Сосниця, Срібне, Талалаївка.

          Звертаємо увагу, що відповідно до рішення позачергового засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 24 квітня поточного року у місті Чернігові громадський транспорт працюватиме з 06:00 до 20:00 та здійснюватиме перевезення громадян за наявності запрошення – перепустки для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

          Тож усі зареєстровані учасники пробного ЗНО, а також педагоги, залучені до його проведення у місті Чернігові, зможуть безперешкодно доїхати до пунктів тестування (джерело: офіційний вебпортал Чернігівської міської ради - https://chernigiv-rada.gov.ua/news/id-47885/).

          Міністерство освіти і науки України, Український і Київський центри оцінювання якості освіти, Управління освіти і науки облдержадміністрації  просять учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медичних працівників, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

          Якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

          Усі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання – учасники мають перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування (джерело: сайт Міністерства освіти і науки України - https://mon.gov.ua/ua/news/probne-zno-2021-zmineno-termini-provedennya-v-okremih-regionah).

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/