Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу "Земля - наш спільний дім"

          У березні 2021 року комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» спільно з Управлінням освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації в заочному форматі проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу "Земля - наш спільний дім".

          Цьогоріч в обласному етапі Конкурсу взяли участь учнівські колективи  екологічної просвіти закладів загальної середньої освіти з Куликівської, Сосницької селищних рад, Височанської та Комарівської сільських рад,  Новгород-Сіверської міської ради та міста Чернігова.

          Команди-учасники представили у відеозаписах презентації еколого-просвітницької, природоохоронної діяльності за темою «Атака вірусів. Врятуй планету».

          Виступи конкурсантів вражали актуальністю окреслених проблем, умінням донести їх до глядачів, а також багатогранністю художніх образів, створених дітьми на сцені.

          Призерів ІІ (обласного) етапу Конкурсу нагороджено дипломами Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, а команда-переможець візьме участь у Всеукраїнському етапі конкурсу, який буде проведено Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти та виховання Одеської обласної ради спільно з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді  21-23 квітня 2021 року.

          Дякуємо всім учасникам та їх наставникам!

          Переглянути виступи та презентації учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу "Земля - наш спільний дім" можна за  посиланнями:

          виступи: https://drive.google.com/file/d/1C8AIaD-FYNt-eWVf0_3GH4BnTnh3Qbjl/view?usp=sharing;

          презентації: https://drive.google.com/file/d/16v-gUIjr3tg9b12R7dY8-Q23FBX1Xuvd/view?usp=sharing

           

           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/