Анонси
     

     






           
           
          Велике будівництво

          Назад

          Програма Президента України «Велике будівництво»

           

          Ініційовану Президентом України програму «Велике будівництво» в частині 5 шкіл/ 5 садочків/ 5 спортивних об’єктів у 2020 році на Чернігівщині виконано на 100%.

          На реалізацію проєктів в області спрямовано  86,9 мільйона гривень, з яких 59,7 мільйона гривень – кошти державного бюджету, а 27,2 мільйона гривень – з місцевого бюджету.

          Відкрито Носівську школу №5 та ІІ корпус гімназії в м. Прилуки, проведено реконструкцію загальноосвітньої школи  I-III ступенів в с.Журавка Варвинського району, Корюківської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 та капітальний ремонт Городнянської школи №2.

          Реконструйовано п’ять дошкільних навчальних закладів у м.Ніжині, м.Бобровиці, смт Сосниці, с.Черешеньках Коропського району та с. Ніжинське Ніжинського району.

          Відкрито капітально відремонтований спортивний комплекс спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність».

          Збудовано футбольний стадіон у м. Корюківці, реконструйовано центральний стадіон у смт Сосниці та залу для фізкультурно-оздоровчих занять у Семенівці, капітально відремонтовано стадіон у м. Острі.

          Завантажити

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/