Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Гра «Сокіл» («Джура»). День третій

          У першій половині дня відбулись комплексні інтелектуально-екстремальні змагання з військово-спортивними елементами «Пластун». Кожен рій отримував карту місцевості із позначеними контрольними пунктами, після прибуття на які, виконував спеціальні завдання. Серед них: стрільба з пневматичної гвинтівки, транспортування умовно потерпілого на ношах та на плащ-палатці, метання гранати, проходження «Лабіринту», рятувальні роботи. Перше місце в змаганнях посів рій «Січ» Тупичівської ОТГ, друге місце – рій «Полісяни» Холминської ОТГ, третє місце – рій «Фортеця» міста Ніжина.

          У другій половині дня було проведено один із найбільш емоційних і видовищних видів змагань гри – силові змагання «Перетягування линви», в яких одночасно брали участь по два рої. Кожному з них надавалось три спроби, перемагав той рій, який вигравав дві із них. У запеклій боротьбі перемогу отримав рій «Братство імені Івана Сірка» Талалаївської ОТГ та посів І місце. Призерами стали – рій «Полісяни» Холминської ОТГ (ІІ місце) та рій «Нащадки козаків» Коропського району (ІІІ місце).

          Увечері цього дня було продовжено проведення творчо-мистецького  конкурсу «Ватра», за результатами якого перше місце посів рій «Фортеця» міста Ніжина, друге місце – рій «Нащадки Остряниці» Остерської ОТГ, третє місце – рій «Десна» Деснянської ОТГ.

          У вільний час джури із задоволенням брали участь у спортивних змаганнях з волейболу, які організували та провели працівники Чернігівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Загалом, у цих змаганнях взяли участь більше двадцяти роїв.

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/