Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Підготовка до проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у закладах освіти області

          Із метою проведення на належному організаційному рівні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у закладах освіти області 30 листопада 2017 року на базі Семенівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проведено кущовий семінар-практикум для відповідальних за організацію гри.

          У семінарі взяли участь 35 представників відділів освіти Новгорода-Сіверської, Коропської, Сосницької, Семенівської райдержадміністрацій, органів управління освітою Коропської, Холмівської об’єднаних територіальних громад та вчителі закладів освіти зазначених вище районів та об’єднаних територіальних громад, викладачі Сосницького професійного аграрного ліцею.

          Під час роботи семінару-практикуму розглянуто теоретичні питання щодо проведення у 2017/2018 навчальному році шкільних етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), організовано практичні заняття з методики проведення конкурсів «Впоряд», «Ватра», «Туристсько-спортивна смуга перешкод».

          Присутні обмінялися власним досвідом роботи з підготовки та участі роїв у І етапі гри «Сокіл» («Джура»), отримали необхідну інформаційну базу для організації та проведення гри в закладах освіти області. 

           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/