Анонси
     

     






           
           
          Заклади освіти інтернатного типу обласного підпорядкування

          Назад

          До мережі закладів освіти інтернатного типу обласного підпорядкування входять 6 ліцеїв, 3 гімназії, 1 спеціальна школа, 5 навчально-реабілітаційних центрів, у яких здобувають освіту діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які потребують соціальної допомоги, діти з особливими освітніми потребами, діти з інвалідністю.

          Крім того, в області функціонують 3 ліцеї, в яких здобуває профільну середню освіту обдарована учнівська молодь. 

          На базі комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр» діє консультативний пункт «Світло Надії», мета якого – раннє виявлення дітей з порушеннями зору, надання консультацій батькам, педагогічним працівникам закладів освіти області з питань виховання, навчання та реабілітації дітей з порушеннями зору.

          З метою допомоги родинам, які виховують дітей з порушеннями слуху та порушеннями мовлення, в комунальному закладі «Сосницький навчально-реабілітаційний центр» функціонує «Центр підтримки сім’ї».

          Для розвитку здібностей та інтересів, моральних і вольових якостей здобувачів освіти в закладах освіти інтернатного типу обласного підпорядкування організовано роботу гуртків, секцій за основними напрямами позашкільної освіти.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/