Анонси
     

     






           
           
          Новини

          Назад

          <<<45 - 55 з 4381>>> Архів
          11 Квітня 2024 09:15

          Завершується реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ)

          11 квітня – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті.

          Усунути помилки й повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру оцінювання якості освіти потрібно буде не пізніше 15 квітня.

          Якщо вступник/вступниця не усуне недоліків, на які за результатами оброблення інформації та реєстраційних документів вказав регіональний центр оцінювання якості освіти, йому/їй буде відмовлено в реєстрації для участі в НМТ.

          Також до 15 квітня в персональному кабінеті можна змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого учасник бажає пройти тестування, чи населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ, чи вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

          09 Квітня 2024 17:13

          Вітаємо команду учасників IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

           

          Для участі у змаганні в Чернівці прибули 130 учнів із 22 областей та Києва. Олімпіада відбулася з 4 до 8 квітня.

          Команду від Чернігівської області представляли три учениці: Мар’яна Ручка, учениця 8 класу Бобровицького закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів № 1 Бобровицької міської ради Чернігівської області, Владислава Корень, учениця 10 класу Комунального закладу «Чернігівський обласний науковий ліцей» Чернігівської обласної ради, Тетяна Мариніна, учениця 11 класу спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Чернігова.

          Учні виконували олімпіадні завдання у два тури. Для гостей Буковини також було організовано екскурсії Чернівцями та відвідини центрального корпусу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

          Дякуємо учасницям та їхнім наставникам за участь в інтелектуальних змаганнях! Бажаємо подальших успіхів та визначних досягнень!

           
          09 Квітня 2024 11:41

          Учнівська команда з Чернігівщини на Всеукраїнській олімпіаді з астрономії

          У м. Львів з 31 березня по 5 квітня відбувся ІV етап ХІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, в якій взяв участь 71 учень 10 та 11 класів з усіх областей України, м. Київ та Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка.

          Команду від Чернігівської області представляли два учні: Артем Поліщук, учень 10 класу ліцею № 15 м. Чернігова, Герман Москаленко, учень 11 класу Ніжинської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 7 Ніжинської міської ради Чернігівської області.

          Упродовж олімпіади учні виконували завдання теоретичного та практичного турів.  У вільний від змагань час мали змогу відвідати одну з найстаріших обсерваторій Східної Європи, яка є науково-дослідною установою Львівського національного університету імені Івана

          09 Квітня 2024 11:16
          09 Квітня 2024 11:13

          Команда від Чернігівщини взяла участь у IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

           

          Змагання відбулося в м. Луцьк з 1 по 4 квітня. Щоб взяти участь у ньому, на Волинь прибули 138 учнів 8-11 класів з усіх областей та столиці України.

          Чернігівську область представляла команда в складі: Радоміра Прохоренка, учня 8 класу спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Чернігова, Івана Стецуріна, учня 9 класу Сновського ліцею № 1 Сновської міської ради Корюківського району Чернігівської області, Віталія Доценка, учня 10 класу Комунального закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів «Варвинський ліцей № 2» Варвинської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області, Святослава Новика, учня 11 класу спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Чернігова.

          09 Квітня 2024 11:08
          08 Квітня 2024 15:35
          08 Квітня 2024 15:30

          Вітаємо команду учасників IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики!

          Олімпіада пройшла з 29 березня по 2 квітня в м. Чернівці. У ній взяли участь 128 учнів із 24 областей України, а також м. Києва та Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка.

          Учасники виконували олімпіадні комплексні задачі різних типів у два тури. Оцінювало роботи кваліфіковане журі на чолі з Юрієм Горошком, завідувачем кафедри інформатики і обчислювальної техніки Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, професором, доктором педагогічних наук.

          Чернігівську область на олімпіаді представляла команда з 4 юнаків: Ярослава Бронзенка, учня 9 класу Ніжинської гімназії №1 Ніжинської міської ради Чернігівської області, Всеволода Мельника, учня 10 класу Сновського ліцею №1 Сновської міської ради Корюківського району Чернігівської області, Ніколая Домашенка, учня 11 класу спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи № 1 з поглибленим вивченням іноземних мов м. Чернігова, Максима Кошеля, учня 11 класу Куликівського ліцею Куликівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.

          05 Квітня 2024 16:14
          05 Квітня 2024 16:02
          05 Квітня 2024 15:56
          <<<45 - 55 з 4381>>> Архів

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/