Анонси
     

     






           
           

          Назад

          43 ТИС. ДЕВАЙСІВ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ВІД GOOGLE БУДУТЬ РОЗПОДІЛЕНІ МІЖ УСІМА ОТГ, - СЕРГІЙ ШКАРЛЕТ

           

          Міністерство освіти і науки спільно з ЮНІСЕФ проводить роботу щодо збору інформації про потреби об'єднаних територіальних громад у забезпеченні комп’ютерною технікою вчителів шкіл та закладів професійно-технічної освіти для навчального процесу. 

          "Наразі ми маємо інформацію про потребу у понад 90 тис. девайсах для освіти. Ця потреба постійно змінюється, адже кількість закладів освіти, які руйнуються, освітян і дітей, які потребують, зростає", - зазначив Сергій Шкарлет.

          За його словами, 43 тис. хромбуків, які отримає Україна в межах підписаної з компанією Google угодою, будуть розподілені не тільки між ЗЗСО, а й профтехами. 

          "Ми зможемо говорит про закриття потреби у технічних засобах орієнтовно на понад 50%", - наголосив Міністр. 

          Наразі активно вирішується питання розподілу техніки з представниками ЮНІСЕФ, які допомогають зі збором інформації про кількість втрачених комп’ютерних засобів, а також закладів і вчителів, які потребують техніки для продовження освітнього процесу.

          “Поза увагою не залишиться жодна ОТГ, адже партнерство з Google – це лише один зі спрямованих на цифрофізацію освіти проєктів. Ми кожного дня наближаємося до мети завдяки світовій підтримці та міжнародній співпраці”, - зазначив Сергій Шкарлет.

          Нагадаємо, МОН і Google уклали угоду про надання 43 тис. девайсів для українських учителів.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/