Анонси
     

     






           
           
          Нормативно-правове забезпечення організації шкільного харчування

          Назад

          Реформа шкільного харчування

          Нормативно-правове забезпечення організації шкільного харчування

                                                                                                                                              

          Розпорядження КМУ

          Розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 жовтня 2023 р. № 990-р «Про схвалення Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2023—2024 роках».

          Постанови КМУ

          Постанова Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»

           

          Методичні рекомендації щодо облаштування харчоблоків у закладах загальної середньої освіти

          Обладнання Для Харчоблоків

           

          16 січня 2024 року відбувся Чернігівський регіональний форум з питань реалізації Стратегії реформи шкільного харчування на період до 2027 року, до якого долучилися представники проєктного офісу реформи системи харчування, Міністерства освіти і науки України, Міністерства інфраструктури України, Централізованої закупівельної організації державної установи «Професійні закупівлі», обласної військової адміністрації, районних військових адміністрацій, територіальних громад, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, місцевих органів управління освітою та керівники закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти.

          Під час форуму обговорено: актуальні питання, пов’язані з удосконаленням процедури закупівель, вибором нових моделей харчування, контролем якості харчування дітей; особливості модернізації харчоблоків закладів освіти з використанням новітніх технологічних процесів та шляхи посилення фінансової спроможності громад для ефективної реалізації реформи. Окрему увагу приділено розвитку кадрового потенціалу, а також розглянуто регіональний аспект впровадження нововведень.

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/