Анонси
     

     






           
           
          Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників

          Назад

          Про проведення онлайнового заняття із інклюзивної освіти


          Приватне підприємство «Освітній центр «Інтеграл» інформує, що 26 квітня 2024 року о 13:00 відбудеться онлайн-заняття із інклюзивної освіти «Практичні поради з інклюзії».  Лист про проведення заняття ПРОГРАМА ВЕБІНАРУ

           

          Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти

           

          Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» пропонує педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти у березні 2024 року запланувати підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Освіта і піклування» (Education & Care) та долучитись до заходів з метою підготовки до виконання завдань піклування і розвитку дітей раннього та дошкільного віку.

          Для участі в підвищенні кваліфікації за освітньою програмою «Освіта і піклування» (Education & Care) просимо зареєструватись за допомогою Google-форм, обравши оптимальну дату для участі в заходах щодо підвищення кваліфікації. У межах підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної освіти передбачено безоплатне навчання та за бажанням отримання сертифікату підвищення кваліфікації відповідно до організаційного внеску (3 години / 0,1 ЄКТС; 6 годин / 0,2 ЄКТС).

          Березень, 2024 р. Реєстрація учасників на підвищення кваліфікації на програму «Освіта і піклування» (Education & Care). Вікові особливості дітей п’ятого року життя, а саме:

          для керівників ЗДО. Освітній напрям «Дитина в соціумі»: соціально-громадянська компетентність https://forms.gle/EnpJiFRj59XXnP4k6  Семінар відбудеться 26.03.2024 р. о 14.00

          для методистів ЗДО. Освітній напрям «Особистість дитини»: рухова компетентність, здоров’язбережувальна компетентність, особистісна компетентність https://forms.gle/fnZiHqVaJ72jb6R98 Семінар відбудеться 27.03.2024 р. о 14.00.

          для вихователів ЗДО. Освітній напрям «Дитина в природному довкіллі»: природничо-екологічна компетентність, навички, орієнтовані на сталий розвиток https://forms.gle/KLVbqVQmsDe3TLHU9 Семінар відбудеться 28.03.2024 р. о 14.00.

          Заплановані заходи відбуватимуться в режимі онлайн. Довідки за телефоном: Шарова Тетяна Михайлівна +38(097)-73-88-355.

          Запрошуємо до співпраці та просимо проінформувати заклади дошкільної освіти про можливість участі в навчанні.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/