Анонси
     

     






           
           
          Обласний (пілотний) онлайн-проєкт "Мріємо та діємо"

          Назад

          <<<12 - 22 з 27>>> Архів
          24 Квітня 2023 15:37
          21 Квітня 2023 14:55
          19 Квітня 2023 15:13
          17 Квітня 2023 16:23
          17 Квітня 2023 16:22
          14 Квітня 2023 15:15
          13 Квітня 2023 14:20

          Позашкілля без бар'єрів

          Триває обласний (пілотний) онлайн-проєкт «Мріємо та діємо»!

          Підводимо підсумки патріотичного відеоконкурсу «Рідна Україно, ми – твої діти!»

          Для участі в конкурсі надіслано 114 відеоробіт від учнів та вихованців 32 закладів загальної середньої та позашкільної освіти Городнянської, Корюківської, Сновської, Новгород-Сіверської, Семенівської територіальних громад Чернігівської області.

          Відеоконкурс відбувся у трьох номінаціях.

          За номінацією «Українська пісня» комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» отримано 25 відео. Серед них є й мелодійні українські народні пісні, й музичні твори сучасних естрадних виконавців. Прослухавши їх у виконанні юних учасників, організатори впевнилися в тому, що наша нація – найспівучіша з-поміж інших, а українська пісня

          11 Квітня 2023 15:50
          10 Квітня 2023 12:18
          07 Квітня 2023 16:50

          Навчити школярів п’яти прикордонних громад акторській майстерності, патріотичним трендам, спілкуванню з тваринками та разом змайструвати повітряного змія – такі плани педагогів обласних закладів позашкільної освіти Чернігівщини на найближчі 4 тижні. І все це відбуватиметься через соцмережі. Зворотним зв’язком будуть короткі конкурсні відео учнів та фото, які сучасні діти звикли знімати і поширювати серед своїх однолітків.

          Про подробиці нового підходу до соціалізації школярів говорили у передачі «Праймвечір. Акценти» з гостями студії: Наталією Лазаренко – психологом, арттерапевтом, мамою двох школярок, Оксаною Лобановою – заступницею директора Обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Іриною Мельниченко – директоркою обласного Палацу дітей та юнацтва.

          Також про свої плани, чим будуть зацікавлювати дітей, поділилися Петро Степовик – директор Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді та Руслана Кидиба – заступниця директора з навчально-виховної роботи Обласної станції юних натуралістів. А зворотним зв’язком, як школярі готуються виконувати завдання із соцмереж, поділилася Тетяна Кошель – методист Корюківського центру дитячої та юнацької творчості. Як зазначила Олена Злобіна – завідувачка відділу виховної роботи та позашкільної освіти Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. Ушинського, такий підхід до організації позашкільної роботи – це перші спроби. Якщо цей пілотний онлайн-проєкт буде вдалим, його будуть поширювати й надалі.

          07 Квітня 2023 16:27
          <<<12 - 22 з 27>>> Архів

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/