Анонси
     

     






           
           
          Харківський національний університет Повітряних Сил ім. І. Кожедуба

          Назад

           

           

          Інформуємо, що 16 березня 2024 року о 10.00 в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба відбудеться День відкритих дверей (на платформі YOUTUBE в режимі онлайн).

          Абітурієнти отримають інформацію про: умови вступу, спеціалізації, які здобуваються у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, навчання, побуту, забезпечення та порядку проходження служби у військах.

          Під час відеоконференції усі бажаючі зможуть задати питання та поспілкуватись з представниками факультетів університету.

           
           

          Інформуємо, що 22 січня 2024 року в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба розпочинається безкоштовний підготовчий курс до національного мультипредметного тесту (НМТ) для випускників 2024 року, які розглядають можливість вступу до університету.

          Навчальні заняття на підготовчих курсах будуть проводитись з наступних дисциплін: українська мова, математика, фізика та англійська мова досвідченими науково-педагогічними працівниками університету.

          Форма проведення занять – дистанційна: з понеділка по четверг з 16.00       до 19.10 на платформі дистанційного навчання BigBlueButton.

          Для навчання на підготовчих курсах вступникам необхідно пройти попередню реєстрацію. Після реєстрації буде надано доступ до підготовчого курсу. Посилання для реєстрації кандидатів: https://forms.gle/wHpk2LkixeoNwVea7

          За результатами навчання на підготовчих курсах і складання фінального тесту вступники отримують сертифікат для надання до приймальної комісії Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

          Особи, які пройшли підготовчий курс та склали фінальний тест отримують:

          +10 балів до тесту НМТ під час вступу до університету;

          +10 балів до результатів перевірки фізичної підготовки.

          Кандидатам, які не здали НМТ надається можливість повторного складання іспиту під час вступної компанії в університеті. Результати навчання на підготовчих курсах  можуть бути зараховані, як вступні іспити.

          Вступники, які отримали результат 140 балів і вище з англійської мови за результатами НМТ та (або) навчання на підготовчих курсах отримують конкурсний пріоритет під час вступу.

          При вступі до університету абітурієнти мають можливість подати до 5 заяв на різні спеціальності та спеціалізації підготовки.   

          Телефон для довідок: +38(097) 324-88-82.

                   

           

           

           16 грудня 2023 року о 10.00 на базі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба відбудеться День відкритих дверей (на платформі Youtube в режимі оn-line).

                   Майбутнім абітурієнтам буде надана інформація про умови вступу, спеціалізації, які здобуваються у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, навчання, побуту, забезпечення та порядку проходження служби у військах.

                   Під час відеоконференції усім бажаючим буде надана можливість задати питання та поспілкуватись з представниками факультетів університету.

          Телефон для довідок: + 38(097) 324-88-82.

           

                     

           

          До уваги випускників 2023!

          Запрошує до навчання Харківський національний університет Повітряних сил імені Івана Кожедуба

          Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

           

          Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба  - вищий військовий навчальний заклад Збройних Сил України, один із провідних університетів з військової освіти та військової підготовки України запрошує на навчання.

          Протягом багатьох років університет готує кваліфікованих військовослужбовців і цивільних фахівців,  проводить фундаментальні та прикладні наукові дослідження.

          Інформація щодо особливостей вступу у 2023 році розміщена на офіційному сайті університету -  http://www.hups.mil.gov.ua

          Посилання на додаткову інформацію

          Правила прийому. Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

          ОСОБЛИВОСТІ ВСТУПНОЇ КОМПАНІЇ у 2023 РОЦІ

           

           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/