Анонси
     

     






           
           
          2022

          Назад

          Обласний семінар для організаторів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

          16 лютого 2022 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» спільно з Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського в online-режимі проведено обласний семінар для організаторів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

          У семінарі взяли участь 69 осіб: представники органів управління освітою територіальних громад Чернігівщини, закладів професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти, закладів освіти обласного підпорядкування, відповідальні за організацію та проведення гри «Сокіл» («Джура») в закладах освіти та в територіальних громадах

          Інформацію про роль гри «Сокіл» (Джура») у національно-патріотичному вихованні учнівської молоді та загальні засади проведення ІІ (обласного) етапу гри у 2021/2022 навчальному році повідомив Петро Степовик, директор комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді».

          Під час заходу також було обговорено ключові питання з організації та проведення на якісному рівні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в 2021/2022 навчальному році в закладах освіти області, І етапу гри та підготовки рою-переможця до участі у ІІ (обласному) етапі. До слухачів доведено інформацію щодо реєстрації куренів гри «Сокіл» («Джура»).

          Відеозапис вищезазначеного заходу та всі методичні матеріали, необхідні для організації і проведення початкового, І етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та підготовки рою-переможця до участі у ІІ (обласному) етапі викладено на офіційному вебсайті комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» в розділі «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)».

           

          ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької

          військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

          Враховуючи введення воєнного стану в Україні, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), з 28 червня до 05 липня 2022 року (включно) в опііпе-режимі проведено II (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для трьох вікових груп (молодша 6-10 років; середня 11-14 років, старша 15-17 років).

          Програмою ІІ (обласного) етапу Гри передбачено проведення двох залікових конкурсів – інтелектуального конкурсу «Відун», конкурсу з надання першої долікарської допомоги «Рятівник» та обов'язкового –фотоконкурсу «Цікаві моменти з життя рою».

          У ІІ (обласному) етапі Гри у трьох вікових групах взяло участь 60 роїв.

          Підсумки у кожному конкурсі ІІ (обласного) етапу Гри підводитимуться окремо.

          Рої, які стануть переможцями у загальному заліку, представлятимуть Чернігівську область у ІІІ Всеукраїнському етапі Гри.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/