Анонси
     

     






           
           
          Військова академія (м.Одеса)

          Назад

          Військова академія (м.Одеса) – сучасний міжвидовий вищий військовий заклад освіти, який здійснює підготовку офіцерів для Збройних Сил та інших військових формувань Сил оборони України.

          Академія – як потужний комплекс підготовки і виховання еліти українського війська, розпочала вступну кампанію 2022/2023 навчального року.

          Цьогоріч проведення вступних випробувань та конкурсний відбір у Військовій академії (м.Одеса) сплановано з 15 по 25 серпня 2022 року.

          Випускникам шкіл до участі у конкурсному відборі для вступу на навчання потрібно:

          • звернутись до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей, для оформлення особової справи кандидата на навчання;
          • надати результати національного мультипредметного тесту 2022 року.

          Особливістю вступної кампанії 2022 року в умовах збройної агресії російської федерації є те, що школярі, які, через воєнний стан не мали можливості пройти національний мультипредметний тест і первинний медичний огляд у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців  та членів їхніх сімей і виявили бажання навчатися військовій справі, проходять тестування з української мови, математики, історії України та остаточний медичний огляд військово-лікарською комісією безпосередньо у Військовій академії (м.Одеса).

          Більш детальна інформація – на офіційній сторінці Академії у мережі Facebook «Військова академія м.Одеса»  https://www.facebook.com/VAOdesa

          Контактна особа: відповідальний секретар приймальної комісії підполковник Михайло Крічфалушій  +38(097) 470 13 28.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/