Анонси
     

     






           
           
          Харківський національний університет внутрішніх справ

          Назад

          Харківський національний університет внутрішніх справ

          Харківський національний університет внутрішніх справ запрошує директорів шкіл, ліцеїв, коледжів, їх випускників, батьків та інших зацікавлених осіб долучитися до онлайн-зустрічі «Особливості вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у    2024 році», яка відбудеться о 14:00 годині 21 лютого 2024 року.

           Під час зустрічі будуть обговорюватися наступні питання:

          • загальна інформація про Харківський національний університет внутрішніх справ;
          • факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у закладі освіти;
          • терміни навчання, працевлаштування випускників;
          • умови та порядок подачі заяв для реєстрації та навчання за державним замовленням та контрактом.    

           

          Телефони для довідок: 096-964-80-65, 067-717-07-02.

          Приєднатися до онлайн-зустрічі можна за посиланням:

          https://us02web.zoom.us/j/87648710903?pwd=QnlMVStvZnRqaWJNYXlPZkowSkZkZz09

          Ідентифікатор конференції: 876 4871 0903

          Код доступу: Abit2@24

           

           

           

           

           

           

          Запрошує випускників закладів загальної середньої освіти на навчання за державним замовленням (курсанти).

          Прийом на навчання до Харківського національного університету внутрішніх справ здійснюється на конкурсній основі за результатами внутрішніх вступних іспитів, згідно з Правилами прийому.

          Навчання у спеціалізованому закладі  має свої переваги:

          -   безкоштовне навчання;

          -   професійний викладацький склад;

          -   підготовка за міжнародними стандартами;

          - можливість безоплатного харчування та проживання в гуртожитках закладу освіти;

          -   отримання стипендії;

          -   забезпечення форменим одягом;

          -   100% працевлаштування після закінчення навчання.

          Для вступу до навчання за державним замовленням необхідно обов’язково зареєструватися на порталі кандидатів на здобуття освіти у закладах вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України зі специфічними умовами навчання: https://osvita.np.gov.ua , подати документи та пройти військово-лікарську комісію.

          Під час воєнного стану у нашій країні є можливість вступити до Харківського національного університету внутрішніх справ без ЗНО на факультет № 3 за спеціальністю 053 «Психологія» за державним замовленням. Навчання здійснюватиметься  у   м. Вінниця.

          Необхідно пройти онлайн реєстрацію на Освітньо-науковому порталі МВС osvita.mvs.gov.uaМожливо також звернутись до кадрового підрозділу найближчого відділу поліції.

          Детальну інформацію можна отримати на сайті https://univd.edu.ua/uk/dir/3/abituriyentu або за адресою: м.Вінниця, вул.Сонячна 3, тел. контактної особи факультету № 3  +38(098)2782139, +38(067)2573332, email: [email protected] .

           

           

          Інформуємо, що факультет № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ спільно з партнерами (Департамент кіберполіції Національної поліції України, Науковий парк «Наука та безпека») повідомляють про прийом електронних анкет-заявок від цьогорічних випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України для участі у вебквесті з інформаційної безпеки «КіберХНУВС».

                   Метою проведення заходу є реалізація здібностей талановитих учнів, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді, популяризація досягнень науки, техніки та новітніх інформаційних технологій.

                   Вебквест буде проходити в термін з 15 січня до 21 січня 2024 року. Переможці вебквесту отримають цінні призи від організаторів.

          З Положенням про проведення  вебквесту Харківського національного університету внутрішніх справ з інформаційної безпеки «КіберХНУВС» для випускників закладів загальної середньої освіти України можна ознайомитися за посиланням: https://www.univd.edu.ua/uk/dir/3215/vebkvest

          Підставою для участі в вебквесті є анкета-заявка учасника, яку необхідно заповнити в електронному вигляді з 00.00 15.01.2024 (понеділок) до 24.00 21.01.2024 (неділя) за посиланням  https://forms.gle/LEqHhARFbvqZjzFn6

          За додатковою інформацією потрібно звертатися до секретаря  організаційного комінету вебквесту – професора кафедри протидії кіберзлочинності факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ, д.е.н, професора Лучика Василя Єфремовича, тел. +380684459767.

          Зазначена вище інформація про вебквест є актуальною для випускників цього року загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої  освіти України, у тому числі серед тих, які навчаються у класах з наступними профілями навчання: інформаційно-математичний; інформаційно-технологічний; математичний; природознавчо-математичний; програмістсько-математичний; проектно-технологічний; технологічний; фізико-біологічний; фізико-математичний; фізико-технічний.         

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/