Анонси
     

     






           
           
          Для осіб з тимчасово окупованої території

          Назад

          Для поселення осіб, які проживають на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, тимчасово окупованій території окремих районів Донецької та Луганської областей, території населених пунктів на лінії зіткнення, на час проходження зовнішнього незалежного оцінювання підготовлено місця в гуртожитку Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського за адресою: м. Чернігів, провулок Коцюбинського, 4.

          Доїхати до гуртожитку від залізничного вокзалу та Центрального автовокзалу міста Чернігова можна тролейбусами № 3 та 5, маршрутними таксі № 8, 11, 12, 16, 20, 23, 24, 37, 43 від зупинки  «Залізничний вокзал» до зупинки «Вулиця Хлібопекарська».

          Відповідальна особа, яка надаватиме допомогу громадянам з питань безкоштовного поселення в гуртожиток: Лещенко Микола Іванович, проректор з адміністративно-господарської роботи Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, тел. (0462) 677-343.

          Для поселення зазначених осіб необхідно мати при собі документ, за яким особа реєструвалася для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, та Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/