Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Третій день навчально-польових зборів

          Третій день навчально-польових зборів для хлопців і дівчат був не менш насиченим на події та враження.

          У казармі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою о 06:00 годині пролунала команда «Навчальна тривога!». Хутко піднявшись із теплих ліжок, учасники зборів швидко одягнулись і вишикувались на плацу. Для них це було несподіванкою. Керівник зборів повідомив, що очікується повітряний удар противника і поставив задачу переміститися в запасний район. Під час пересування було відпрацьовано дії при повітряному нападі противника та при застосуванні зброї масового ураження, а також при артилерійському обстрілі.

          Після навчальної тривоги учасники зборів повернулись до ліцею, де їх чекав поживний сніданок, що надав їм сили та енергії для подальших активних дій.

          Отримавши спорядження та навчальну зброю, хлопці та дівчата перемістилися у район виконання бойового завдання до лісового масиву села Півці, де відбулася військово-тактична гра, під час здобувачі освіти одразу ж знайшли застосування своїм навичкам, умінням, знанням, які вони отримали під час теоретичних занять із предмета «Захист Вітчизни» та відпрацювали практично обладнання оборонної позиції, пересування на полі бою, встановлення та знешкодження протитанкових та протипіхотних мін, а також подолання природніх перешкод за допомогою підручних засобів.

          Після підведення підсумків військово-тактичної гри усі учасники мали змогу скуштувати смачний обід у польових умовах та повернулися до казарми, отримавши нові та яскраві враження.

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/