Анонси
     

     






           
           
          Новини

          Назад

           

          Інформація про Центр підготовки до НМТ «МрійДій» у Варшаві для молоді, яка навчається у 11 класі

           

          Графік проведення Днів відкритих дверей у закладах професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області

          у період вступної кампанії 2023 року (Завантажити)

           

          Київський військовий ліцей імені Івана Богуна інформує про  доукомплектування вакантних посад ліцеїстів закладу (8-й, 9-й та 11-й клас) за рахунок вмотивованих юнаків, які за морально-діловими якостями відповідають високим вимогам навчання, придатні за станом здоров’я та мають достатні фізичні показники, мріють у майбутньому продовжити навчання у вищих військових закладах освіти Міністерства оборони України та в подальшому стати офіцерами Збройних сил України.

          Київський  військовий ліцей імені Івана Богуна є загальноосвітнім закладом ІІІ ступеню акредитації з військово-професійною спрямованістю навчання та допрофесійною підготовкою з метою виховання у юнаків готовності до військової служби.

          Юнаки, які прибудуть до ліцею, повинні будуть обов’язково пройти медичну комісію та професійно-психологічне обстеження у ліцеї, а також  скласти вступні іспити у відповідності до правил прийому закладу.

          Додаткова інформація розміщена на офіційному сайті закладу (в розділі «Абітурієнтам») kvl.mil.gov.ua.

          Контактний номер телефону: 0663661520.

          буклет КВЛ 1 -2022.pdf

          буклет КВЛ2 -2022.pdf

           

           

          Впровадження STEAM-освіти та освітньої робототехніки

           

          Інформуємо, що заклад вищої освіти Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» пропонує навчання за магістерською освітньою програмою «Освітня робототехніка». Зарахування вступників, які мають освітній ступінь магістра або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста (за будь-якою спеціальністю), здійснюється без ЄВІ.

          Вступники отримають вищу освіту II рівня за ступенем магістра, спеціальності «Освітні, педагогічні науки» галузі знань «Освіта/Педагогіка» (освітня програма «Освітня робототехніка»), яка дозволить професійно застосовувати на практиці сучасні педагогічні форма, методи та прийоми STEAM-освіти, в компетентності яких входять навички:

          • використовувати набуті знання та вміння у професійній діяльності;
          • організовувати ефективний науковий, інформаційний та методичний супровід впровадження робототехніки та STEAM-технологій у вітчизняну систему освіти;
          • використовувати можливості робототехніки, сучасних інформаційних та адитивних технологій як провідного засобу формування базових уявлень у сфері інженерної культури, інноваційного креативного мислення, проєктної діяльності;
          • застосовувати технології робототехнічної творчості для розвитку творчих здібностей підлітків та молоді в процесі конструювання та програмування роботів.

          Зі змістом освітньо-професійної програми, а також Правилами прийому до зазначеного вище закладу можна ознайомитись на офіційному сайті університету: https://vstup.puet.edu.ua/spec/osvitnya-robototehnika-magistr/.

           

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/