Анонси
     

     






           
           
          Національний авіаційний університет

          Назад

           

          Національний авіаційний університет

           

          З метою нарощування чисельності особового складу Повітряних Сил Збройних Сил України Національний авіаційний університет проводить роботу з відбору кандидатів на навчання.

           Національний авіаційний університет - потужний науково-навчальний комплекс, до складу якого входять              11 інститутів: Інститут інформаційно-діагностичних систем, Аерокосмічний Інститут, Інститут аерокосмічних систем управління, Інститут екологічної безпеки, Інститут економіки та менеджменту, Юридичний інститут, Інститут доуніверситетської підготовки, Гуманітарний інститут, Інститут ICAO, Інститут заочного і дистанційного навчання, Інститут новітніх технологій, Інститут післядипломного навчання, Інститут міжнародних відносин, Інститут аеропортів, Інститут аеронавігації та Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова; Кіровоградська льотна академія; 4 факультети: факультет комп'ютерних наук, факультет комп'ютерних систем, факультет по роботі з іноземними студентами та факультет підготовки офіцерів запасу; 7 коледжів,  3 ліцеї та гімназія.

           Національний авіаційний університет є членом Міжнародної асоціації університетів.

           У Національному авіаційному університеті здійснюється підготовка за 50 напрямами в технічних, технологічних, гуманітарних, соціально-політичних, юридичних та інших галузях. Щороку тут здобувають освіту понад 50 тисяч студентів та слухачів.

          Вступники на навчання 2023  року беруть участь у конкурсному відборі за результатами:

          • НМТ 2023 року
          • або НМТ 2022 року
          • або ЗНО 2020-2021 років з трьох конкурсних предметів для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО
          • або у формі вступного випробування/ у формі вступних іспитів, що передбачає очне оцінювання знань вступника з трьох конкурсних предметів: два обов’язкових (українська мова та математика) і третього предмету на вибір (історія України, іноземна мова, біологія, фізика, хімія) згідно з переліком категорій вступників, який відображений в пункті 4.1. глави 4 розділу ІІ Правил прийому.

          Більш детальну інформацію щодо правил прийому до кафедри військової підготовки Національного авіаційного університету в 2023 році можна отримати:

          • за телефонами: секретар відбіркової комісії Малиш Андрій Григорович (093-813-35-10), заступник голови відбіркової комісії Добровольський Юзеф Броніславович (067-299-76-38).
          • на веб сайті: www.kvp.nau.edu.ua  

           

          Додаток до правил прийому до Національного авіаційного університету у 2023 році (для кафедри військової підготовки) за посиланням -

           

          Шановні абітурієнти!

           

          Кафедра військової підготовки Національного авіаційного університету запрошує на навчання у 2024 році на ОС Бакалавр за наступними спеціальностями:

          192 «Будівництво та цивільна інженерія, «ОПП: «Автомобільні дороги і аеродроми» (фахівці інженерно-аеродромної служби);

          272 «Авіаційний транспорт», ОПП: «Технології робіт та технологічне обладнання аеропортів» (фахівці служби пально-мастильних матеріалів);

          263 «Цивільна безпека», ОПП: «Захист об’єктів критичної інфраструктури» (фахівці служби пожежної безпеки).

          Контактні особи: Юрій Світельський – 0632327174, Юзеф Добровольський – 0672997638.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/