Анонси
     

     






           
           
          Військово-морський ліцей (м. Одеса)

          Назад

          Інформуємо, що Військово-морській ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного запрошує на навчання.

          Право для вступу до ліцею мають юнаки та дівчата - громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у закладах освіти Збройних Сил України. У зв’язку з наявністю вакансій серед ліцеїстів (юнаків і дівчат 11 класу) на конкурсній основі оголошується додатковий набір на навчання. Обов’язкова умова – після закінчення ліцею вступ до вищого військового закладу освіти.

          Ліцей забезпечений бомбосховищем, під час повітряної тривоги всі заходи безпеки вихованців  дотримуються.

          Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих  військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти за окремим конкурсом.

          З 2017 року в ліцеї започатковано  курс підготовки до тестування  для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Військово-морський ліцей – єдиний заклад загальної середньої освіти в Україні, випускники якого за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка СМР-1 (STANAG 6001), що дає змогу безкоштовно навчатись у вищих військових закладах освіти за кордоном. Після закінчення  І курсу ліцеїсти проходять  морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України, а кращі за результатами навчання проходять стажування за кордоном.

          Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.mozello.com та сторінці у Facebook http://www.facebook.com/Військово-морській-ліцей, та за адресою: 65021, м. Одеса, вул. Фонтанська дорога,14. тел.: 0487481060, 0958165506, 0979163559.

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/