Анонси
     

     






           
           
          Вакансії

          Назад

          Цілющі властивості трав і слова

          Цілющі властивості трав і слова

          Музично-поетичний вечір «Є в травах і квітах цілюща сила» був проведений працівниками центральної бібліотеки та територіального центру соціального обслуговування. Ті, хто прийшов на запрошення, заслухались розповідей, легенд та віршів, прочитаних ведучими, довідались чимало нового про звичайні, знайомі з дитинства рослини.

          Хто з нас, наприклад, знає, що друга назва подорожника – «попутник»? А чистотіл не лише виводить бородавки, а ще й лікує зір? Що вже казати про буквально магічні якості полину, калини, материнки тощо? Доповнили розповіді про трави ведучих Л.С.Дитини та Н.В.Чепурної душевні пісні у виконанні ансамблю «Ветеран». А коли заспівали «Чорнобривці», то глядачі не витримали і приєднались до виконавців цього співу українського серця.

          Атмосферу затишку, духовної та душевної розмови серед зеленої краси бібліотеки і, звичайно, її книг влучно доповнював трав“яний чай та гілочки калини на кожному з столів, за якими сиділи гості. Наприкінці музично-поетичного вечора після конкурсів було визначено найкращого травознавця. Ним виявилася В.В.Білоброва. Валентина Василівна не тільки відповіла на велику кількість запитань про трави, а й розпізнала більшість компонентів, що входили до запропонованого чаю.

          Усі, хто побував на музично-поетичному вечорі, присвяченому травам, були щиро вдячні його організаторам та ведучим і висловили побажання продовжувати подібні зустрічі, бо залишилось відчуття наче «відпочив душею».

          А.НЕМИРОВА.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/