Анонси
     

     






           
           

          Назад

          На осучаснення предмета «Захист України» спрямують майже 61 мільйон гривень

           

          Підготовку до першого етапу проєкту з реалізації нової моделі старшої профільної школи, використання коштів субвенцій з державного бюджету та інші актуальні питання розвитку освіти в умовах правового режиму воєнного стану обговорили під час онлайн-наради, що пройшла під головуванням міністра освіти і науки України Оксена Лісового.

          Особливу увагу під час зустрічі присутні звернули на забезпечення викладання в закладах освіти навчального предмета «Захист України» у 2024/2025 н.р., що передбачає зокрема оновлення матеріально-технічної бази його кабінетів.

          «Цьогоріч загальний обсяг розподіленої для Чернігівської області державної субвенції на освітню галузь становить майже 3 млрд грн, з них понад 60 млн грн спрямують на закупівлю засобів навчання та комп’ютерного обладнання для оснащення кабінетів предмета «Захист України» та підвищення кваліфікації педагогічних працівників  закладів освіти, які забезпечують його викладання», — розповів Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          Онлайн-нарада відбулася за участі керівників департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської, військових адміністрацій.

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/