Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Юннати озеленили Чернігівщину

          22 квітня відзначається Міжнародний день Землі: в усьому світі люди висаджують дерева, прибирають парки, сквери та водойми. Це день, коли людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходів для їх вирішення.

          Символічно на території КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» висадили алею самшиту та доповнили квіткову клумбу бересклетом вихованці гуртків «Основи флористики та фітодизайну» (керівники Тетяна Єсипова та Олена Чала). Діти також стали учасниками екологічної толоки та посадили на території КЗ «Чернігівський ліцей» 20 саджанців самшиту (керівник Олена Чала).

          Вихованці гуртків «Лікарські рослини» (керівник Тамара Саук) та «Юні овочівники» (керівник Антоніна Оліференко), які працюють на базі КЗ «Березнянський навчально-реабілітаційний центр», взяли участь у Всеукраїнській акції з висадки дерев «Дерева Перемоги» та висадили на території закладу саджанці туї.

          Прибравши територію біля своїх будинків, озеленивши дитячий майданчик та висадивши 15 кущів вічнозеленого самшиту по вулиці Високій у Чернігові, долучилися до загальнонаціональної трудової акції «Турбота тобі, рідна моя Україно!» члени клубу «Сімейне коло» КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

                 Для вихованців гуртків закладу освіти, які стали учасниками екокампанії «Захисти первоцвіти» (в межах Європейського екологічного руху учнівської молоді), проведено інформаційно-просвітницьке заняття на тему «Первоцвіти рідного краю», конкурс малюнків «Улюблені первоцвіти» та майстерклас з виготовлення подарункових 3D листівок.

                 Також юні природоохоронці КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» започаткували онлайн-екочелендж, присвячений Дню Землі. 

           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/