Анонси
     

     






           
           

          Назад

          До відновлення Чернігівщини долучаються студенти будівельних професій

          Участь волонтерських організацій у відбудові Чернігівщини обговорили під час засідання міжфракційного депутатського об’єднання «Добробат — добровольчий будівельний батальйон», що відбулося під головуванням його керівника Володимира Крейденка, народного депутата України.

          Під час зустрічі присутні обговорили 8 питань, які стосуються розбудови населених пунктів Чернігівщини, що постраждали внаслідок війни протягом 2023 року та першого кварталу 2024.

          «Такі обговорення дають змогу актуалізувати проблеми та шукати їх вирішення спільно: різні гілки влади, громадянське суспільство, донори. Дещо з обговореного потребує змін у законодавстві, відтак прямий діалог з народними обранцями є дуже цінним», — зазначив Костянтин Мегем, перший заступник голови Чернігівської ОДА.

          Про залучення студентів будівельних професій до відновлення інфраструктурних об’єктів регіону доповів Юрій Музика, начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

          «Понад 500 здобувачів освіти та працівників закладів освіти на добровільних засадах долучилися до ліквідації наслідків збройної агресії рф, розбудови зруйнованих та пошкоджених будівель, виготовлення проєктної документації на замовлення підприємств та під час виконання курсових і кваліфікаційних робіт. Таким чином студенти на практиці застосували знання, отримані під час навчання», — зазначив під час засідання Юрій Музика.

          В обговоренні результатів роботи громадської організації «Добробат — добровольчий будівельний батальйон» у регіоні також взяли участь народні депутати України-члени міжфракційного депутатського об’єднання, керівництво Чернігівської ОДА та Чернігівської обласної ради.

           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/