Анонси
     

     






           
           

          Назад

          XXХІ сесія Чернігівської обласної Ради старшокласників

           

          18 квітня на базі Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, пройшла XXХІ сесія Чернігівської обласної Ради старшокласників «Свідомі заради майбутнього!».

          В онлайн-зустрічі взяли участь лідери-старшокласники та координатори учнівського самоврядування закладів позашкільної та загальної середньої освіти Чернігівської області.

          Розпочалася сесія хвилиною мовчання  за  загиблими  у Чернігові 17 квітня 2024  року внаслідок ракетних атак рф.

          З вітальним словом до лідерів Чернігівської обласної Ради старшокласників звернулася Наталія Дягло, начальник відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, яка наголосила на важливості лідерського руху на Чернігівщині, підтримці його на державному та місцевому рівнях в умовах воєнного часу.

          Згідно Програми сесії в рамках профорієнтаційного проєкту-циклу зустрічей MEET UP «NeoPROFосвіта» до вебінару долучилися Віталій Барбаш, начальник навчально-методичного відділу, відповідальний секретар приймальної комісії Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка, Ірина Прибитько, заступник відповідального секретаря приймальної комісії Національного університету «Чернігівська політехніка». Представники Чернігівських вишів ознайомили старшокласників з роботою університетів,  умовами вступу та навчання,  відповіли на актуальні питання майбутніх абітурієнтів.

          Ярослава Мишакова, координатор Чернігівської обласної Ради старшокласників,  методист Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, висвітлила актуальні питання, які стосуються роботи Чернігівської обласної Ради старшокласників в умовах воєнного стану та національної свідомості, ознайомила з умовами діючих проєктів, запропонованих  Всеукраїнською Радою старшокласників. 

          Лідери учнівського самоврядування Чернігівщини свідомі заради майбутнього!

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/