Анонси
     

     






           
           

          Назад

          «Зоряні шляхи Чернігівщини» — обласна виставка-конкурс дитячих робіт

          105 робіт здобувачі освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Чернігівщини подали для участі в обласній виставці-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Зоряні шляхи Чернігівщини».

          Творчі доробки представлені у трьох номінаціях: «Образотворче мистецтво», «Технічні моделі», «Технічний дизайн».

          Дитячі роботи напрямку «Образотворче мистецтво», подані за темою «Мрії інопланетян», показали багату уяву та креативність учасників, їхні художні компетентності та оригінальне баченням фантастичного світу.

          У напрямку «Технічні моделі» представлені моделі літаків, гелікоптерів, ракет, планерів, які вражають точністю виготовлення деталей, складністю, функціональністю, оригінальністю та майстерністю виконання. Для їх створення використовувалися різноманітні матеріали (пластик, пінопласт, метал, дерево, папір тощо).

          Дитячі роботи напрямку «Технічний дизайн» демонструють політ дитячої фантазії та творчі здібності, вміння використовувати різні матеріали та техніки.

          Виставка-конкурс пройшла в березні-квітні в Чернігівському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, розвитку її творчих здібностей, поглиблення інтересу до розвитку науки і техніки, ракетно-космічного моделювання, дослідницької діяльності, популяризації наукових знань та технічних досягнень в освоєнні космосу.

          Дякуємо учасникам за чудові роботи! Бажаємо нових ідей та втілення всіх ваших творчих задумів!

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/