Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Позашкілля без бар'єрів

          Підсумки тематичного тижня Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва обласного (пілотного) онлайн-проєкту «Мріємо та діємо» підводить Людмила Бєлогура, відповідальна за проведення проєкту, заступник директора Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

          Покликання для перегляду відео:

           

          Підсумки тематичного тижня Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва обласного (пілотного) онлайн-проєкту «Мріємо та діємо»

          Ми підводимо підсумки обласного (пілотного) онлайн-проєкту «Мріємо та діємо». З 03 до 09 квітня 2023 року педагоги та вихованці Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва намагалися зробити ваше дозвілля цікавим, змістовним та корисним. Ми свідомо не визначали кращих, а вдячні кожному учаснику, всім, хто долучився до наших майстер-класів. Свою роботу ми намагалися побудувати таким чином, щоб у дітей був вибір чи співати, чи малювати, чи виготовляти ляльку-мотанку, чи спробувати себе у ролі декламатора чи веселого ігромайстра.

          Одноіменний лідерський челендж показав, що у більшості дітей одна мрія на всіх – Перемога. Також старшокласники розповіли, як живуть лідерські спільноти, навчаються, допомагають, проводять дозвілля у цей нелегкий для всієї країни час. У челенджі взяли участь представники учнівського самоврядування 17 осередків прикордонних громад Чернігівської області, які надіслали 18 відео.

          До конкурсу «Основи акторської майстерності» надіслано майже 80 відео. Ми із задоволенням переглянули усі виступи! Кожен виконавець продемонстрував свою харизму, чіткість мовлення. Багато виконавців навіть привнесли цікаву пластику та образність у подачі тексту, що надало нам впевненості у подальшому розвитку в учнів акторських здібностей, і віру в зростання серед них нових зірочок.

          З перегляду надісланих відеороликів до вокальної майстерки, а їх нам надійшло аж 38, з впевненістю можна відзначити, що діти Чернігівщини – співучі, талановиті та творчі.

          І саме слова пісні: «Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!» у виконанні дітей звучать, як зброя проти ненависних ворогів. І в цьому наша сила!

          Майстер-клас з образотворчого мистецтва «Бавовнятко», за кількістю учасників, побив усі рекорди. Нам було надіслано цілу «армію» «Бавовняток» – 440 малюнків. Дякуємо маленьким митцям за активність.

          До драйвового марафону «Весела руханка» долучилися 5 осередків прикордонних територіальних громад Чернігівської області, які надіслали 62 відео. У представлених відеороликах учасники довели, що спорт – це не обов’язково тренування в клубі чи спортивному майданчику. Спортом можна займатися з родиною та друзями навіть дома, створюючи один одному веселий настрій.

          Тематичний тиждень Палацу в обласному (пілотному) онлайн-проєкті  «Мріємо та діємо» закінчився творчим проєктом «Великодня фабрика», який включав у себе три майстер-класи.

          До виготовлення Великодньої листівки долучилися більше 130-ти дітей з 23 закладів загальної середньої та позашкільної освіти п'яти прикордонних громад області.

          У майстерці з виготовлення ляльки-мотанки «Вербниця» взяли участь більше 60-ти дітей із закладів освіти Семенівської, Сновської, Городнянської, Корюківської, Новгород-Сіверської територіальних громад.

          У майстер-класі з розпису Великодньої писанки взяли участь близько 140 учасників.

          Дякуємо, любі друзі, за вашу участь у наших творчих проєктах. Ми намагалися зробити наші заходи цікавими та пізнавальними, а ваше дозвілля корисним! Нам було надзвичайно приємно співпрацювати з вами.

           

          Найактивніші учасники

          тематичного тижня Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва в обласному онлайн-проєкті «Мріємо та діємо»

           

          1. Корюківський ліцей №1 Корюківської міської ради Чернігівської області,  надіслано 92 роботи;
          2. Корюківський ліцей №2 Корюківської міської ради Чернігівської області, надіслано 76 робіт;
          3. Сновський Центр дитячої та юнацької творчості Сновської міської ради, надіслано 75 робіт;
          4. Корюківський Центр дитячої та юнацької творчості Корюківської міської ради, надіслано 60 робіт;
          5. Наумівський ліцей Корюківської міської ради Чернігівської області, надіслано 55 робіт;
          6. Комунальний заклад «Городнянський ліцей № 1» Городнянської міської ради Чернігівської області, надіслано 44 роботи;
          7. Новгород-Сіверський Центр дитячої та юнацької творчості Новгород-Сіверської міської ради, надіслано 42 роботи;
          8. Орлівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області, надіслано 40 робіт;
          9. Семенівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Семенівської міської ради Чернігівської області, надіслано 38 робіт;
          10. Корюківський ліцей №3 Корюківської міської ради Чернігівської області, надіслано 31 роботу;
          11. Комунальний заклад позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Семенівської міської ради Чернігівської області, надіслано  26 робіт;
          12. Олександрівський ліцей Корюківської міської ради Чернігівської області, надіслано 23 роботи;
          13. Семенівська гімназія №2 Семенівської міської ради Чернігівської області, надіслано 22 роботи;
          14. Смяцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області, надіслано 22 роботи;
          15.  Комунальний заклад Автуницька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Городнянської міської ради, надіслано 21 роботу;
          16. Комунальний заклад «Городнянський ліцей № 2» Городнянської міської ради Чернігівської області, надіслано 20 робіт;
          17. Комунальний заклад «Хоробицький ліцей» Городнянської міської ради Чернігівської області, надіслано 20 робіт.

           

          .

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/