Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Спільне засідання Колегії Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації та постійної комісії Чернігівської обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери щодо визначення лауреатів обласних Премій імені Софії Русової та імені Георгія Вороного

          16 вересня 2020 року на спільному засіданні Колегії Управління освіти і науки облдержадміністрації та постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери було визначено 20 найкращих представників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти і 5 представників закладів вищої та фахової передвищої освіти.

          Щорічна обласна Премія імені Софії Русової присуджується педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти відповідно до Положення, затвердженого рішенням шостої сесії обласної ради п’ятого скликання від 29 листопада 2006 року.

          Щорічною обласною Премією імені Георгія Вороного нагороджуються педагогічні та науково-педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти відповідно до Положення, затвердженого рішенням другої сесії обласної ради шостого скликання від 30 грудня 2010 року.  

          Премії призначаються розпорядженням голови Чернігівської обласної державної адміністрації. Нагороджені отримують звання лауреата, диплом та грошову винагороду у розмірі п’яти прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня поточного календарного року.

          З 2007 року Премія імені Софії Русової була присуджена 230 найкращим педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти, а Премію імені Георгія Вороного з 2011 року отримали 45 науково-педагогічних працівників закладів вищої та фахової передвищої освіти Чернігівської області.

          У цьому році до Управління освіти і науки облдержадміністрації було подано 39  матеріалів претендентів щодо нагородження обласними Преміями  імені Софії Русової та імені Георгія Вороного від місцевих органів управління освітою, органів місцевого самоврядування та закладів освіти області.

           

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/