Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Всеукраїнська ювілейна естафета «Стежками юннатівського руху», присвячена 95-річчю юннатівського руху в Україні

           

          2020 рік – ювілейний рік для юннатівського руху в Україні.

          Вже протягом 95 років багато поколінь природолюбів долучаються до охорони довкілля, збереження біологічного різноманіття, рослинного і тваринного світу, охорони та примноження природних багатств рідного краю.

          З нагоди славетного ювілею Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Сумської обласної ради започатковано та розпочато 10 вересня 2020 року Всеукраїнську ювілейну естафету «Стежками юннатівського руху», присвячену 95-річчю юннатівського руху.

          Чернігово-Сіверський край – колиска юннатівського руху, адже перший гурток любителів природи було організовано саме на Чернігівщині, у Ковтунівській школі Прилуцького району.

          12-14 вересня 2020 року юні натуралісти нашої області прийняли естафетні атрибути та в рамках Всеукраїнської ювілейної естафети провели для здобувачів освіти майстер-класи, квести, засідання за «круглим столом», екологічні акції, конкурсно-пізнавальні та екскурсійні програми, обмін досвідом еколого-натуралістичної та природоохоронної роботи, зустрічі з ветеранами юннатівського руху.

          14 вересня за участі начальника Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Миколи Конопацького, ветеранів юннатівського руху, педагогів, вихованців комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», переможців Всеукраїнських еколого-натуралістичних конкурсів та акцій відбулось підведення підсумків проведення Всеукраїнська ювілейної естафети «Стежками юннатівського руху» на Чернігівщині, заповнення сторінки у естафетній книзі, написання вітання учасникам юннатівського руху України з нагоди 95-річчя. У ході заходу Микола Конопацький побажав учасникам естафети яскравих вражень, успіхів, натхнення, наполегливості у досягненні творчих задумів.

          Завершилось дійство флешмобом вихованців комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» «Юннатія» та передачею естафетних атрибутів юннатам Київщини.

           

           

           
           

           

           

           
           
           

           

           

           
           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/