Анонси
     

     






           
           

          Назад

                  Презентовано грантовий проєкт «Молодіжний кліматичний центр»

          09 вересня 2020 року на агробіостанції Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради в урочищі Ялівщина відбулася презентація грантового проєкту «Молодіжний кліматичний центр».

          Проєкт реалізується в контексті Меморандуму про співпрацю між Програмою малих грантів ПРООН-ГЕФ глобального економічного фонду, Управлінням освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Державною екологічною інспекцією і рядом освітніх закладів області. Виконавцем проєкту є Чернігівська обласна організація Українського товариства охорони природи.

          Проєкт реалізується на базі Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді, який співфінансує даний проєкт. У рамках проєкту на агробіостанції ліцею буде відкрито кліматичний центр, аналогів якому в Україні немає.

          У презентації проєкту взяли участь керівний склад Програми малих грантів ПРООН-ГЕФ в Україні та Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації. Очільник освіти області відзначив особливу роль молоді в збереженні екологічного і кліматичного благополуччя планети.

          Учні ліцею презентували науково-дослідницькі проєкти, які планують розгортати на базі кліматичного центру.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/