Анонси
     

     






           
           

          Назад

          «День знань» у закладах освіти обласного підпорядкування

          День знань – особливо яскраве, емоційне, хвилююче свято не тільки для школярів, а й для вчителів та батьків. Це одне із найважливіших шкільних свят, коли лунають привітання та побажання учням успіхів у навчанні та приємних вражень у новому навчальному році.

          Сьогоднішнє свято довгоочікуване, нарешті діти почали навчання в форматі офлайн.

          Святковою лінійкою розпочався цей день у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. За традицією першокурсники дали урочисту обіцянку та зобов’язалися гідно нести ім’я вихованця ліцею.

          Вимоги адаптивного карантину змусили педагогів до пошуків нового формату проведення вересневого свята. У Чернігівському навчально-реабілітаційному центрі дітей запросили не за шкільні парти, а на свіже повітря, де школярі змогли продемонструвати свої інтелектуальні та творчі здібності під час виконання цікавих завдань – різноманітних дослідів, змагань, практичних завдань та інтелектуальних ігор. 

          Шкільні квести «За руку з Першовереснем», «Подорож у країну знань» пройшли у Борзнянському, Черешенському ліцеях, Сосницькому навчально-реабілітаційному центрі.

          Учасниками гімназійного міні-Олімпу та інтелектуального пікніку стали учні Новгород-Сіверської гімназії ім. К.Д.Ушинського.

          Урочистості в класних колективах відбулися у Чернігівському, Яблунівсьмому, Городнянському ліцеях, Комарівській, Старобасанській гімназіях, Березнянському навчально-реабілітаційному центрі та інших закладах освіти обласного підпорядкування.

          Зичимо всім успішного навчального року!

           

           
           
           
           
           
           
           
           
           
           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/