Анонси









        Назад

        Відкрито Регіональний навчально-практичний центр з підготовки кадрів для сфери громадського харчування

        01 вересня 2020 року відбулась знакова подія для системи профтехосвіти Чернігівщини – на базі Державного навчального закладу «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» відкрито Регіональний навчально-практичний центр з підготовки кадрів для сфери громадського харчування.

        Це сучасний підрозділ ліцею, де здобувачі професійних кваліфікацій кухаря й кондитера набуватимуть практичних навичок роботи за новітніми виробничими технологіями у сфері громадського харчування, що сприятиме підвищенню якості у підготовці кваліфікованих робітників для регіональних потреб галузі та їх подальшому працевлаштуванню.

        В урочистому відкритті Центру взяли участь Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації, Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації, Анатолій Лінник, Ніжинський міський голова.

        Центр створено в рамках реалізації заходів, визначених Планом розвитку професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівщини на 2019-2021 роки за рахунок власних надходжень закладу (1 млн 202 тис. грн)  із залучення коштів обласного бюджету (168 тис. грн). 

        Отож, від сьогодні учнівська молодь, доросле населення матимуть змогу набуття актуальних для регіону професій – кухар, кондитер.

         

        Посилання на відкриття Центру (відео): https://youtu.be/71CxCEGluow 

         

         
         
         
         
         

        Назад