Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Відзначення Дня Державного Прапора та 29-ї річниці незалежності України

          Цьогоріч календар історії відраховує 29 річницю Незалежності України. Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. З нагоди Дня Прапору та 29-ої річниці  Незалежності України комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» було проведено відеомарафон «Україна – це Я, Україна – це Ми!».

          Відвідувачі сторінки закладу у фейсбуці могли ознайомитися з інформаційною годиною «Духовний зміст символів державності»; тематичними бесідами «Нехай у кожної дитини живе любов до України»; «Сонячний чорнобривець заквітчає Україну», презентацією «29 фактів про Україну, якими варто пишатися». Також, гості сторінки закладу могли переглянути виставку творчих робіт юннатів на тему «Живи і міцній Українсько державо, під прапором неба й родючих земель»; майстер-клас з флористики «Український букет» (https://www.facebook.com/oblsuncn/videos/371174457224199).

          Дітям разом з батьками було запропоновано переглянути фільми «Поводир», «Тіні забутих предків», «Кіборги», «Гетьманські клейноди», «Чорна рада» та фільм-концерт до Дня незалежності України, підготовлений вихованцями та солістами Любецького будинку культури.

          Учасники марафону наповнили контент малюнками, поробками, композиціями, фотографіями.

           
           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/