Анонси
     

     






           
           
          Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

          Назад

          Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого запрошує на навчання

          Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (далі - Інститут) запрошує на навчання випускників закладів середньої та вищої освіти для здобуття повної вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» (бакалавр, магістр) та 262 «Правоохоронна діяльність» (магістр).

          Курсанти Інституту отримують спеціальну підготовку за напрямками:

          - здійснення досудового розслідування в органах Служби безпеки України;

          -  основи державної безпеки, контррозвідувальної та оперативно- розшукової діяльності;

          -  правове забезпечення оперативно-службової діяльності;

          -  інформаційна безпека та кібербезпека;

          -  тактико-спеціальна й оперативно-тактична підготовка.

          Перевагами навчання в Інституті є 100% працевлаштування випускників після закінчення навчання та отримання офіцерського звання, гарантоване державою соціальне забезпечення з гідним грошовим забезпеченням, безкоштовне медичне і речове забезпечення, здійснення здобуття освіти за рахунок коштів державного бюджету, проживання в гуртожитку та потужна спортивна база. Під час навчання курсанти Інституту мають змогу опановувати отриманий теоретичний матеріал в поєднанні з практичною роботою завдяки регулярному проходженню практик у підрозділах та органах Служби безпеки України.

          На навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальністю 081 «Право» приймаються громадяни України, які отримали повну загальну середню освіту та не мають військових звань осіб офіцерського складу.

          На навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право» приймаються громадяни України, які не мають військових звань осіб офіцерського складу та здобули ступінь бакалавра за спеціальністю 081 «Право» або 293 «Міжнародне право», напрямів 6.030401 «Правознавство», 6.030202 «Міжнародне право».

          На навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність» приймаються громадяни України, які здобули ступінь бакалавра та не мають військових звань осіб офіцерського складу без вимог до спеціальності отриманого ступеня вищої освіти.

          Строк навчання в Інституті становить:

          -  для здобуття ступеня бакалавра - 4 роки;

          -  для здобуття ступеня магістра - 1 рік і 6 місяців.

          Прийом заяв про вступ до Інституту закінчується 1 березня (незалежно від наявності на цей момент у абітурієнта документів про здобуття відповідної освіти).

          За більш детальною інформацією можна звертатись до приймальної комісії за номером м.т. +380991328629.

          Буклет про Інститут.pdf

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/