Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Проєкт Global Teacher Prize Ukraine

           

          Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано в 2017 році ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

          Премія Global Teacher Prize Ukraine пропонує цікавий виклик, шанс проявити себе та заявити про свої здобутки на всю Україну, можливість стати частиною спільноти освітян – агентів змін, куди входять фіналісти минулих років, а також – гідні призи.

          Головний переможець Премії отримає звання кращого вчителя України, грошову винагороду у розмірі 250 000 гривень та участь у Міжнародному освітньому форумі, який у 2020 році має відбутися в Лондоні. А також рік безкоштовного навчання від ГС «Освіторія».

          Але на цьому переможці не закінчуються. Кожного року бізнес та фонди розуміють важливість професії вчителя та стають партнерами Премії. Так формуються додаткові призи, які допомагають винагородити якомога більше вчителів. Цьогоріч додаткові номінації наступні:

          1. «Вчитель-новатор» від Microsoft Ukraine, що поїде на міжнародний освітній форум;

           2. «Народний вчитель» – переможець народного голосування відправиться в складі освітнього десанту переймати досвід у закордонних колег;

          3. «Вибір серцем» – грошовий приз та освітня подорож від Наталії Мосейчук;

          4. Спеціальний приз для вчителя хімії від Zagoriy Foundation (100 000 гривень вчителю-переможцю та 100 000 гривень для потреб школи-переможця);

           5. Спеціальна номінація для вчителів громадянської освіти від Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID/ENGAGE) та здійснюється Pact в Україні. Приз: сучасний ноутбук та поїздка на форум в Давосі у 2021 році.

          6. Здійснення мрії, вказаної в анкеті фіналіста, від агрохолдингу МХП.

          Кульмінацією національної премії Global Teacher Prize Ukraine є урочиста церемонія нагородження переможця, яка щороку відбувається у Всесвітній день вчителя. Дата проведення цьогорічного заходу – 03 жовтня 2020 року.

          Інформація про проект та посилання на форму реєстрації: https://globalteacherprize.org.ua/.

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/