Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Проведено єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ)  на другий (магістерський) рівень вищої освіти

          01 липня 2020 року відбувся єдиний вступний іспит (ЄВІ) на другий (магістерський) рівень вищої освіти.

          Єдиний вступний іспит проводився у дві зміни. Для проведення ЄВІ виділено 94 аудиторії у пунктах тестування, які були створені у трьох закладах освіти м. Чернігова: Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка», Чернігівській загальноосвітній школі I-III ступенів № 19 Чернігівської міської ради.

          Із 1355 осіб, які зареєструвались для проходження тестування з іноземної мови, участь у тестуванні взяли 1222 (90,2% від зареєстрованих). 133 особи не взяли участі у тестуванні через те, що не з’явилися до пункту проведення зовнішнього незалежного тестування (131 особа), а також не допущені до пункту проведення тестування через відсутність документа, що посвідчує особу (2 особи). Один учасник припинив роботу дочасно через порушення ним процедури тестування.

          Більшість учасників складали єдиний вступний іспит з англійської мови (1184 особи), 33 учасника – з німецької мови, 3 – з французької та 2 – з іспанської мови.         

          03 липня 2020 року відбулося єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) на другий (магістерський) рівень вищої освіти, що передбачало виконання тесту з права та загальних навчальних правничих компетентностей. Цей іспит повинні були складати всі, хто бажає здобути ступінь магістра за спеціальностями «Право» та «Міжнародне право».

          Для проходження єдиного фахового вступного випробування зареєструвались 337 осіб. Для учасників виділено 23 аудиторії у двох закладах освіти м. Чернігова: Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка».

          Участь у випробуванні взяли 302 учасника (89,6 % від зареєстрованих). 35 осіб не з’явилися до пунктів проведення зовнішнього незалежного тестування.

          Результати основної сесії ЄВІ та ЄФВВ будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 14 календарних днів із дня їхнього проведення.

          Додаткова сесія вступного випробування для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти відбудеться 16 липня (ЄВІ), 17 липня (ЄФВВ) 2020 року.

          Рекомендації до зарахування на бюджет будуть надані до 01 вересня, а саме зарахування пройде 11 вересня 2020 року.

           

           

           

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/