Анонси
     

     






           
           

          Назад

          Зовнішнє незалежне оцінювання та випробування для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти тривають

           

          30 червня 2020 року відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. До участі у ЗНО зареєстровано найбільшу кількість учасників – 8838 осіб, із числа випускників закладів загальної середньої освіти, учнів і студентів закладів професійної (професійно-технічної) й фахової передвищої освіти, випускників закладів освіти минулих років.

          У тестуванні взяло участь 6987 осіб (79,1% від кількості зареєстрованих учасників). Для проведення зовнішнього оцінювання організовано роботу 34 пунктів, які розташовано в закладах освіти міст Чернігова, Ніжина, Новгорода-Сіверського, Прилук, Бахмача, Мени та Сновська.

          Наступне тестування відбудеться 02 липня з фізики (три пункти на базі закладів освіти міст Чернігова (2) та Ніжина (1)). Кількість зареєстрованих учасників становить 756 осіб.

          01 та 03 липня буде проведено єдиний вступний іспит (1355 учасників) та єдине фахове вступне випробування (337 учасників) для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти відповідно. Для випробування організовано три пункти тестування в Національному університеті "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка, коледжі транспорту та комп'ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету, Чернігівській загальноосвітній школі I-III ступенів № 19 Чернігівської міської ради.

          Бажаємо учасникам зовнішнього незалежного оцінювання та випробування для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти успіхів та впевненості у своїх знаннях!

          Назад

           

          Офіційна сторінка

           

           
           

           
           

           
           
           
           
           
          http://www.sqe.gov.ua/index.php/uk-ua/